وبلاگ
گوشتهای فرآوریشده، خطرات پنهان و جایگزینهای سالم
گوشتهای فرآوری شده، از سوسیس و کالباس گرفته تا بیکن و همبرگرهای آماده، به بخشی جداییناپذیر از رژیم غذایی بسیاری از افراد تبدیل شده اس...
انتخاب بین گوشت داخلی و وارداتی: کیفیت، قیمت و تفاوتها
تغذیه سالم و پایدار یکی از دغدغههای اساسی انسان امروزی است. از جمله مواد غذایی پرمصرف و حیاتی، گوشت جایگاه ویژهای در سفرههای غذایی د...
خواص و فواید گوشت ماهی
ماهی یکی از سالمترین و مغذیترین مواد غذایی است که میتواند تأثیر شگفتانگیزی بر سلامت بدن داشته باشد. این گوشت لذیذ و پرخاصیت سرشار ا...
گوشت قرمز: دشمن یا دوست سلامت قلب؟
گوشت قرمز، از جمله گوشت گوساله، گاو و گوسفند، یکی از منابع اصلی پروتئین در بسیاری از رژیمهای غذایی است. این نوع گوشتها سرشار از مواد ...
9 روش نگهداری گوشت: از فریز کردن تا روشهای سنتی
بهترین روش نگهداری انواع گوشت
گوشت قرمز یکی از اصلیترین منابع پروتئینی میباشد که مصرف اندازه ی آن برای بدن بسیار مفید میباشد. علاوه...
حساسیت به گوشت: علل، علائم و راههای درمان
حساسیت به گوشت: علل، علائم و راههای درمان
حساسیت به گوشت، وضعیتی است که در آن سیستم ایمنی بدن به پروتئینهای موجود در گوشت واکنش نشان...
نکات مهم قبل از خرید گوشت چرخ کرده؛ رازهای یک انتخاب عالی
گوشت چرخ کرده یکی از پرکاربردترین مواد اولیه در آشپزی است که در تهیه انواع غذاها از کباب کوبیده و همبرگر گرفته تا خورشهای مختلف مورد ...
خواص بینظیر گوشت شتر: چرا باید به این منبع پروتئین توجه کنیم؟
خواص بینظیر گوشت شتر: چرا باید به این منبع پروتئین توجه کنیم؟
گوشت شتر، بهعنوان یک منبع پروتئین باکیفیت بالا و سرشار از مواد معدنی، ...
جایگزینهای گیاهی برای گوشت
در سالهای اخیر، با افزایش آگاهی در مورد مزایای سلامتی رژیمهای غذایی گیاهی و نگرانیهای زیستمحیطی مرتبط با تولید گوشت، تقاضا برای جای...