گوشت گوسفند یا گوشت گوساله؟

مقایسه گوشت گوسفند با گوشت گاو

 

 گوشت گوسفند، منبع خوبی از پروتئین، آهن، روی و ویتامین B۱۲ است. همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامتی قلب مفید هستند.
 در مقابل گوشت گوساله نیز منبع خوبی از پروتئین، آهن، روی، ویتامین B۱۲ و ویتامین B۶ است. همچنین حاوی کراتین است که برای عضله‌سازی مفید است.

هر دو منابع خوبی از آهن هستند. بااین‌حال، اگر در جذب آهن مشکل دارید، ممکن است بخواهید گوشت گوسفند را به‌جای گوشت گوساله انتخاب کنید، زیرا حاوی آهن قابل‌جذب بیشتری است.
 گوشت گوسفند و گوشت گوساله هر دو منابع خوبی از پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. انتخاب بهترین نوع گوشت برای شما به نیازها و ترجیحات فردی شما بستگی دارد.

 

بیشتر بخوانید: گوشت گوسفند یا مرغ؟

بورس گوشت

تمامی قیمت‌ها در مجموعه گوشت اطمینان بروز هستند، برای دریافت نرخ روز گوشت کلیک کنید.

 

بیشتر بخوانید: پخت زبان گوساله به روش رستورانی

مقالات پیشنهادی

میزان مصرف گوشت (چقدر باید گوشت مصرف کنیم)

میزان مصرف گوشت (چقدر باید گوشت مصرف کنیم)

گوشت مرغ یا گوشت گوسفند؟

گوشت مرغ یا گوشت گوسفند؟

طرز تهیه شیشلیک مجلسی (شیشلیک شاندیزی)

طرز تهیه شیشلیک مجلسی (شیشلیک شاندیزی)

یک نظر در “گوشت گوسفند یا گوشت گوساله؟

  1. Amirreza Bordbar گفت:

    ممنون از مطلب مفیدتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌بندی ها

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.